12 maart 2019

Funky debuut in De Bunker Gemert

GEMERT – In De Bunker in Gemert is het deze week weer goed muzikaal vertoeven. De act Slow Leaves verzorgt de Tuney Thursday, de bordspellen worden weer uit de kast gehaald en de nieuwe band Sinistrality is voor de allereerste keer live te beluisteren.

Op donderdag 14 maart performt de Canadese Grant Davidson solo op de planken van De Bunker tijdens de Tuney Thursday. Na enkele albums onder zijn eigen naam geopereerd te hebben, brengt hij onder zijn nieuwe naam ‘Slow Leaves’ Californische folk. Folk, die rechtstreeks uit de seventies lijkt te komen. Davidson was één van de winnaars van de Allan Slaight Juno Master Class en zocht de samenwerking met Jasos Tait en andere grootheden uit de roots-muziek. Nu laat hij wat van zijn prachtige Canadese folk horen in De Bunker. De zaal is open vanaf 20.00 uur en het is showtime om circa 21.30 uur. De rondgaande fooienpot geldt als entree met een minimale inleg van € 3,50.
Op vrijdag 15 maart worden als vanouds de bordspellen weer uit de kast gehaald voor de Gamenight. Bezoekers kunnen even lekker offline gaan in goed gezelschap met spelen als Ticket to Ride, Kolonisen van Catan of Monopoly. Een eigen spel meenemen kan natuurlijk ook. De Gamenight vindt plaats van 19.00 tot 02.00 uur en de entree is gratis.
Sinistrality is de naam van een splinternieuwe act in deze regio. De linkspoten Joost, Lennard en Sil staken begin 2019 de koppen bijeen en zijn op 16 maart in De Bunker voor het allereerst te horen. Met een afwisselend repertoire speelt dit trio flink in op het publiek. Psychedelische funk die rijkelijk gevuld is met catchy riffjes en energieke jams: het uitstekende recept voor een lekker avondje uit. De avond duurt van 20.00 tot 02.00 uur en de entree is gratis.

Verwacht

Donderdag 21 maart: Tuney Thursday met Joel Fafard (CAN)
Zaterdag 23 maart: Wave Invasion met The Medicines & Alphamay
Donderdag 28 maart: Tuney Thursday met Lydia Cole (NZ)
Vrijdag 29 maart: Vinylclub
Zaterdag 30 maart: Black Sabbath Tribute Night

Slow Leaves.

Foto's:


0