01 maart 2019

BC Bakel 2 kampioen

BAKEL – BC Bakel 2 is kampioen geworden. De ploeg stelde donderdagavond de titel veilig. Na zes jaar strijd kon op 28 februari 2019 het glas geheven worden. 

Ook al is het competitieseizoen nog lang niet afgelopen, op donderdagavond 28 februari 2019 kon het seniorenteam  Bakel 2 al kans maken op het kampioenschap in Helmond. Het enige wat er nog moest gebeuren, was een overwinning van 8-0 tegen Mierlo.

Eerste klasse

Ook al moeten er dit seizoen nog drie wedstrijden worden gespeeld, door de klinkende zeges gedurende het hele seizoen, zijn Evy Huvenaars, Denise Verbakel, Karin Vloet, Thomas van der Velden, Roel Schaap en Theo Verstegen – met ruime overwinningspunten – kampioen geworden in de tweede klasse bij de HBB (Helmondse Badminton Bond). Hiermee promoveert het team volgend seizoen naar de eerste klasse en mag zij zich gaan bewijzen in een hogere poule.

 

Foto's:


2222B