Bizzey op WiSH Outdoor

REGIO – WiSH kondigt Bizzey, The Dirty Daddies en Martijn Fischer zingt hits van Hazes aan.Het cross-over festival heeft voor komende editie een aantal zeer speciale acts aan de line-up toegevoegd. Zo staan all-time guilty pleasure helden Casada, K-Liber en Yes-R in het rijtje met nieuwe namen.

Ook aan de klassieke Nederlandse meezing-hits zijn gedacht met Martijn Fischer zingt hits van Hazes. Verder kan je genieten van onder andere Kris Kross Amsterdam, The Dirty Daddies en Bizzey’s zeer exclusieve ‘The Iconic Bizzey Show’. Voor de hardstyle liefhebbers heeft WiSH Outdoor onder andere Da Tweekaz, Frequencerz en Ran-D toegevoegd.

Overige namen die WiSH Outdoor heeft bevestigd zijn D-Sturb vs. High Voltage, Juan Sanchez, Marco Bailey, Mental Theo vs. Frequencerz, Andy SVGE vs. Galactixx, Amber, Audiotricz (Next Chapter live), Dansado & De Feestneger, Digital Punk, De Grote Karaoke Show, Hitmaestro’s Radioshow, Johnny 500, Karim Soliman, Kavallar, De Lievelings DJ’s van je Zusje, Lucky Nine, Puinhoop Kollektiv (The Final Weekend Tour), Rave van Fortuin, Sairen, Scabtik, Sjanies, Stuk, Tahko en Tony Junior.

Het weekendfestival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli in Beek en Donk. Al eerder presenteerde WiSH Outdoor artiesten als BLØF, Maan en De Jeugd van Tegenwoordig. In de aankomende weken worden meer namen bekend gemaakt. Kijk voor tickets en de volledige line-up op www.wishoutdoor.nl.

Foto's:


b