Een gezond lichaam en een ontspannen geest

BOEKEL – Kracht, kalmte en vitaliteit dat is wat Chi Neng Qigong (Chinese Yoga) voor mensen doet. Door het uitvoeren van eenvoudige en sierlijke oefeningen werk je actief aan je gezondheid en levenskracht. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren voor iedereen. Wil je ook gezond bezig zijn met je lichaam en tegelijk een ontspannen mind kom het zelf ervaren in Boekel:

Proefles Qigong
donderdagavond 28 maart van 20.00 tot 21.30.

Chi Neng Qigong ondersteunt je gezondheid bij uiteenlopende klachten, slaapproblemen en mentale of fysieke vermoeidheid. In 7 lessen leer je de basis, je bent lichamelijk bezig en je focus is gericht op de beweging. Hierdoor ontspannen lichaam en geest, je ademhaling wordt dieper en rustiger, je laat spanningen los en Qi (energie) gaat weer stromen. Je komt in balans en kunt beter met stress omgaan.

Workshop omgaan met Hooggevoeligheid zaterdag 13 april.
Hooggevoeligheid is een mooie en bijzondere eigenschap; het kan je leven verrijken, maar als je nooit geleerd hebt om er mee om te gaan kan je je moe, overvol of overprikkeld en energieloos voelen.
Je leert op deze dag hoe belangrijk het is om te aarden en waarom dat zo moeilijk kan zijn voor hoogsensitieve mensen. Door te aarden kun je het te veel aan prikkels en energie af laten vloeien. De Qigong oefeningen helpen je ook om onderscheid te maken tussen emoties van jezelf en van anderen en je leert op een eenvoudige manier je energie weer op peil te brengen. Ervaring met Qigong is niet nodig.

Deze lessen en workshop worden gegeven door Dimphy van Alphen, geschoold in Europa en China tot Chi Neng Qigong instructeur en tevens lichaamsgericht coach en familie opsteller. Informatie en aanmelden www.yishi.nl 0492321562 Yishi, Bezuidenhout 10, Boekel.

Foto's:


0