Eerste Gemertse Sportcafé

GEMERT – Verenigingen zorgen samen voor een mooi sportaanbod in Gemert. Maar de wereld verandert snel. Dat heeft invloed op de sportbeoefening. In het eerste Gemertse Sportcafé op 3 april wordt samen naar de toekomst van de verenigingen gekeken.

Er wordt in Gemert veel gesport. En dat doen veel mensen bij sterke verenigingen. Samen zorgen de verenigingen voor een mooi sportaanbod voor alle kinderen. Maar de wereld verandert in een razend tempo en dat heeft invloed op de sportbeoefening. Hoe sporten we over 10 jaar? En wat betekent dit voor de verenigingen? Kunnen de traditionele verenigingen overleven en hoe kunnen we hier als dorp op inspelen? Dat zijn vragen die tijdens het eerste Gemertse Sportcafé aan bod komen. Samen denken bezoekers na over de toekomst. Het eerste Gemertse Sportcafé op woensdag 3 april vindt plaats bij voetbalvereniging Gemert.

Foto's:


S