Man geschept door scooterrijder in Gemert

Donderdagmiddag omstreeks 12:05 heeft er een ongeval plaats gevonden op de Pandelaar in Gemert. Een ouder echtpaar had hun kleinkind opgehaald bij de school waarna ze de weg overstaken om in hun auto te stappen. Een aankomende scooterbestuurder zag de man van het stel en zijn auto niet staan waardoor hij er hard op botste. De oudere man die net wilde instappen raakte bij het ongeval zwaargewond en is met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De scooterrijder raakte ook gewond en is met een tweede ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Een persoon was er slecht aan toe dat hij met spoed vervoerd werd naar het ziekenhuis. De andere is eerst gestabiliseerd en daarna ook na het ziekenhuis vervoerd. Ten tijde van de afzetting van de weg botste een achteruit rijdende vrachtwagen op een personenauto. Dit bleef echter bij materiële schade. (Info en foto: 112nieuwsonline.nl)

Foto's:


i