Opening speelseizoen De Wieken

GEMERT – Voor speeltuinvereniging De Wieken begint het nieuw speelseizoen op maandag 1 april. Vanaf 15.00 uur is de speeltuin dan weer open.

In de afgelopen wintermaanden is er door de vrijwilligers weer hard gewerkt om alles piekfijn in orde te krijgen, zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Tijdens de NLdoet-dag is alles nog eens goed gepoetst. Daarom is een bezoekje aan deze speeltuin zeker de moeite waard. Iedereen is welkom. Ook, om vanaf het terras te genieten van een drankje en van het speelplezier van de kinderen. Het adres van de speeltuin is Valeriusstraat 135 in Gemert.
Voor de ouderen is er elke maandagmorgen om 10.00 uur een ontmoeting onder de noemer Koffie Mèt. Om 14.00 uur vertrekt een wandelgroep voor een tocht van ongeveer 5 km. Naast bewegen is dan ook gezelligheid troef.

Foto's:


0