Try-out Toveroma

HANDEL – Op zaterdag 16 maart geeft Alda Loeffen een tryout van haar poppentheater-voorstelling Toveroma en de dinodraken in popup-poppentheater Konijnenhol. Dat intieme theater ligt verscholen in het buitengebied van Handel.

Het popup-poppentheater Konijnenhol aan de Heideweg Handel is, met alle jonge kinderen op de oranje bankjes en de houtkachel, een kleinschalig, intiem en sfeervol theater. Tijdens de kerstvakantie vonden hier al drie poppentheateroptredens plaats, met iedere keer een ander decor en een andere speler. Op zaterdag 16 maart om 15.00 uur geeft Alda Loeffen een tryout van haar voorstelling Toveroma en de dinodraken. Het stuk is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar .
Oma Alda haakt, breit en knutselt met haar vrienden dinodraken voor haar kleinkind. Ze hoopt dat ie een keer komt aanwaaien. Het wordt erg moeilijk als ze steeds groter worden en ook gaan bijten. Gelukkig neemt haar windekind ze allemaal mee naar het eiland Aldabra. En dat bestaat echt!
Poppentheater in de Peel wil alle poppenspelers rondom de Peel een podium geven. Er worden al enkele jaren series in Deurne, Gemert en in Helmond gespeeld. Reserveren voor de voorstelling in het Konijnenhol kan via info@aldaloeffen.nl. Het popup-theater is na een kleine speurtocht te vinden. Via de Peeldijk en afslag Heideweg kan na 100 meter rechts het pad voor het bos worden ingelopen. Hier hangen bordjes.

Foto's:


0