Venhorst verrast door de wind

VENHORST – Uit in Erp behaalde Venhorst in het najaar een verdiende 3-0 overwinning. De vraag was of Venhorst zondag weer een goed resultaat zou behalen.

Terwijl de wind sportpark De Voskuilen teisterde was het voor de supporters onder de overkapping goed toeven, met de geur van Duitse wursten en pullen limonade. Op het veld was minder te genieten, want vrijwel elke bal verdween richting de Vanderzandenboulevard, waar prins Mark aan het uitrusten was van de carnavalsfeesten. Eén bal vanaf rechts voorgegeven kreeg zoveel wind, en dus snelheid, mee, dat de Venhorstse verdediging mistastte en de bal door Erp binnen werd geschoten. Al na drie minuten stond het 0-1. Fatsoenlijk voetbal bleek vanwege de wind echter niet mogelijk en beide teams wisten nauwelijks goed voor het vijandelijke doel te komen. De rust kwam voor iedereen als geroepen. Na wat wurst en een pul limonade hoopten de supporters op beter weer en beter voetbal in de tweede helft. Helaas werd het er zeker niet beter op. Het was drukker met ballen zoeken dan met voetballen. De laatste vijf minuten kreeg Venhorst nog een paar mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer. Jammer voor de kersverse vader Luuk vd Boogaard, want iedereen gunde hem natuurlijk een mooi resultaat na een paar vermoeiende dagen en nachten. Met een kleine Van den Boogaard en een Deutsche Mittag waren toch veel lachende gezichten te zien na afloop. Volgende week zal er echter weer volop voor de punten gespeeld moeten worden, uit bij het altijd lastige EVVC Vinkel.

Foto's:


0