Voorverkoop Peelpop gestart

BOEKEL – De organisatie van Peelpop heeft voor de editie van 2019 weer acht geweldige tribute bands weten vast te leggen Zaterdag 16 maart is de elfde editie van Peelpop en ook dit jaar wordt manege Rutger van Herpen aan de Statenweg 5 in Boekel omgetoverd in twee heuse concerthallen alwaar de allerbeste bands van deze aardbol worden geïmiteerd door de allerbeste tributebands .

Opener in de rockarea is Tonight Tonight, een nieuwe regionale topper die het repertoire speelt van the Smashing Pumpkins. Opener in de swingarea is Back to Blondie. Deze band is winnaar van de battle of the tributebands 2018 met hun repertoire van Blondie. Liefhebbers van AC/DC komen aan hun trekken met Bon Scotch, met nummers alleen ten tijden van de legendarische zanger Bon Scott.Vijf ervaren muzikanten die de perfectie en de live sound van Kings of Leon uitstekend benaderen staan op het podium onder de naam W.O.T. Een kleine aardbeving zou ook zomaar in Boekel kunnen plaats vinden als de heren van Rage against the system uit hun speakers de nummers van Rage against the machine laten knallen. Desperado is een topformatie die het oeuvre van the Eagles brengen op een manier die je beslist niet mag missen. Wil je de Metallica tribute the Unforgiven nog een keer zien dan is dat mogelijk op Peelpop. De band heeft nl besloten te gaan stoppen na 2019 en gaat knallend afsluiten in de rockarea. De afsluiter op Peelpop 2019 is een grootse show met een ode aan de King of pop Michael Jackson. Het podium wordt ingeruimd voor een show vol zang en dans begeleid door een live band aangevuld met verkleedpartijen.De deuren gaan om 18.00 uur open en de muziek stopt om 01.00 uur. Kaartjes aan de kassa kosten € 30,- en in de voorverkoop € 25,-. Deze zijn via www.peelpop.nl online te bestellen. Peelpop hanteert een minimum leeftijd van 18 jaar en er is een streng anti-rook beleid. Op de site vind je trouwens alle informatie die je maar weten wilt, check www.peelpop.nl.

Foto's:


0