VVV Gemert-Bakel goed zichtbaar op beurzen

GEMERT-BAKEL – Afgelopen twee manden hebben 58.000 bezoekers de Fiets en wandelbeurs in Gent (België) en Utrecht bezocht. Schoorvoetend langs alle stands en kramen verzamelden deze mensen allerlei informatie voor hun dagje uit of hun vakantie.

Dit betekent dat de fiets- en wandeltochten erg in trek zijn bij dagjesmensen maar ook voor meerdaagse vakanties. De VVV Gemert-Bakel was met de Peel VVV dominant aanwezig in de stand van Visit Brabant. Er gingen ook vele flyers van Gemert-Bakel over de toonbank. Over belangstelling had men dan ook niet te klagen. Twee dagen in Gent en drie dagen in Utrecht was het ook volle bak mensen helpen en sturen en promotie maken voor de omgeving. Tijdens beide beurzen werden middels een Rad van fortuin vele prijzen weggegeven. De Peel en met name Gemert-Bakel waren hofleverancier met de vele gekregen prijzen van de toeristische sector. Van Lavendel shampoo tot overnachtingen en van vrijkaartjes tot gratis rondleidingen. Er is veel reclame gemaakt voor onder andere de Historische optocht, de Lentemarkt, Vlindersafari, de Stippelberg en de vele overnachtingsmogelijkheden. Er zijn al enkele mensen die zich gemeld hebben bij de VVV Gemert-Bakel om te kijken wanneer zij hun gewonnen prijs in ontvangst kunnen nemen. Het waren enkel dagen van hard werken maar het zal ongetwijfeld zijn vruchten af gaan werpen.

Foto's:


0