WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Afgelopen donderdag stond bij WAC Gemert de wedstrijd Commanderij 1 tegen Van de Bungelaar Schilderwerken op het programma in het toernooi om de grote beker. In de eerste fase van deze wedstrijd was duidelijk te zien dat Commanderij 1, nummer zes van de hoofdklasse, een maatje te groot was voor van de Bungelaar Schilderwerken, nummer zes in de eerste klasse.

Al na twee minuten speeltijd kwam Commanderij 1 wat gelukkig aan een voorsprong middels een eigen doelpunt van Van de Bungelaar Schilderwerken. En nog geen drie minuten later scoorde Niels van der Heijden 2-0 voor Commanderij 1. Het was overduidelijk dat Van de Bungelaar Schilderwerken grote moeite had met het snelle combinatiespel van Commanderij 1. In de eerste tien minuten van de wedstrijd kwam Van de Bungelaar Schilderwerken totaal niet aan aanvallen toe. Daarbij had het geluk dat keeper Jelle Analbers met een aantal mooie reddingen kon voorkomen dat het niet al direct op een kansloze achterstand stond. Na dertien minuten speeltijd kreeg Van de Bungelaar Schilderwerken haar eerste echte kans. Maikel Adriaans miste maar niet het doel van keeper Jan Willem van der Putten van Commanderij 1. Op de helft van de wedstrijd rondde Hakam Ogut prima af na een fout in de verdediging van Van de Bungelaar Schilderwerken. Na dit derde doelpunt van Commanderij 1 begon Van de Bungelaar Schilderwerken wat meer van zich af te bijten en zocht het zo waar flink de aanval. Paul Cuijpers had hierbij de pech dat zijn kopbal op de bal belandde. Daar waar keeper Jan Willem van der Putten in de eerste 25 minuten van de wedstrijd nauwelijks een bal op doel had gekregen, moest hij in de laatste tien minuten nog flink aan de bak. Met een aantal goede reddingen wist hij achtereenvolgens Joost Cuijpers, Maikel Adriaans en Paul Cuijpers van Van de Bungelaar Schilderwerken van het scoren af te houden.
In de laatste minuut van deze zeer sportieve wedstrijd raakte Commanderij 1 nog tweemaal de paal, maar Commanderij 1 kwam niet meer aan scoren toe. De eindstand werd uiteindelijk 3-0 voor Commanderij 1.

Team van de week is Commanderij 1.

Uitslagen 7 maart

Grote beker: kentekenplaatonline.nl – Twee ons communicatie 0-5; Workout center Gemert – Wereldwinkel 4-0; Stender/’t Ridderhof – School tuinier/v Rooij gras* 2-2; Lunenburg Adm & Adv – Min 10 menswear/’t Ridderhof 1-3; Vogels metaalbewerking – Yuqo Digital marketing 3-6; Spier poort/vd Meijs – Machinehandel vd Biggelaar 1-5; Martens Dakbedekkingen – RoHaRo 5-1; vd Bungelaar Schilderw. – Commanderij 1 0-3
*wint na strafschoppen

Programma 16 mei

Beker, hal 1, wart finale grote beker: 19.00 School tuinier/v Rooij gras – Min 10 menswear/’t Ridderhof; 19.45 Martens Dakbedekkingen – Commanderij 1; 20.30 Yuqo Digital marketing – Machinehandel vd Biggelaar; 21.15 Twee ons communicatie – Workout center Gemert
Deze wedstrijden duren 2 x 20 minuten. Bij gelijke stand géén verlenging, maar strafschoppen zoals beschreven in hoofdstuk 16 van de regionale spelregels.

Programma 14 maart

Hal 1: 18.30 La Gondola/Crazy Air – Zalencentrum Dientje; 19.06 Vogels Metaalbewerking – RoHaRo; 19.42 Commanderij 1 – KentekenplaatOnline.nl; 20.18 Workout Center Gemert – Minn 10 Menswear/’t Ridderhof; 20.54 Machinehandel vd Biggelaar – Dientje/AP Training; 21.30 Twee ons communicatie – vd Graft accountant&belasting; 22.06 Martens Dakbedekkingen – Spier Poortautom./vd Meijs
Hal 2: 18.30 accu.nl – Wereldwinkel; 19.06 Hazenveld/Verhagen – Autob.Schoen./P&P Groenpr.; 19.42 Gij&Ik/Gimmerts Kruidenvrouwt – Lunenburg Administratie & Adv; 20.18 School Tuiniers/v.Rooij Grasz – vd Bungelaar Schilderwerken; 20.54 Happy Boys 2 – Commanderij 3/Rooijackers Woo; 21.30 YUQO Digital Marketing – Autobedrijf van Schijndel (ovb); 22.06 Stender/`t Ridderhof – Smets Zeefdrukkerij

Foto's:


0