WAC Gemert

GEMERT – Middenmoter en team van deze week, Stender / ’t Ridderhof, moet deze avond aantreden tegen de nummer 2 van de 1e klasse, het team van Autobedr. Schoenmakers / P&P Groenprojecten. Het belang van de nummer 2 is vooral om die 2e positie vast te houden omdat het verschil met de nummer 1 van de 1e klasse, team RoHaRo, inmiddels te groot is geworden.

Daarentegen is het voor Stender / ’t Ridderhof wel belangrijk om nog wat punten te pakken om zodoende definitief voldoende afstand te kunnen nemen van de onderste regionen. (Vermeldenswaard is het hier zeker nog dat het team v.d. week Stender / ’t Ridderhof bij iedere wedstrijd respectvol hun overleden teamgenoot Bart Huijbers op het wedstrijdformulier heeft staan!!)

De eerste kans van deze wedstrijd is voor het team van Stender / ’t Ridderhof, maar die mogelijkheid kan niet door Mark v.d. Horst worden verzilverd. Dat is anders als een paar minuten later Ties Geerts na een schitterende pass van Jeroen Bakker voor 1-0 zorgt voor Autobedr. Schoenmakers / P&P Groenproj. Direct daarna is het Mark v.d. Horst die door het midden opstoomt maar zijn uithaal zeilt nog over het doel. In de 8ste minuut is het wel raak voor Stender / ’t Ridderhof als Geert Wassenberg voor de 1-1 zorgt. In de daaropvolgende aanval brengen Rob v.d. Crommenacker en keeper Frans Bronneberg samen redding op een schot van Jelle Kerkhof. Autobedr. Schoenmakers / P&P Groenproj. – Stender voert de druk wat op door o.a. meevoet-ballende keeper Bert v.d. Veen. Als een pass van die laatste Jan Geerts bereikt, belandt de bal via keeper Frans Bronneberg op de lat. De daaropvolgende minuten lukt het ‘t team van Stender / ’t Ridderhof toch om zich wat onder de druk uit te voetballen en ontstaat er een gelijke strijd zonder echte grote kansen. Maar in minuut 21 is het eerst vliegende keeper Bert v.d. Veen die zijn schot gestopt ziet worden door o.a. een verdedigende aktie van Frank v. Duijnhoven, maar in de rebound is het toch Jeroen Bakker die met een geplaatste schuiver de 2-1 voorsprong voor Autobedr. Schoenmakers / P&P Groenproj. laat noteren. Maar lang kunnen ze niet van die voorsprong genieten want in de daaropvolgende aanval is het Tim Lange die na een shuffle-pass van Bart v.d. Wetering de stand weer gelijk trekt: 2-2 dus. Even later is het Arno Senders die met een vlijmscherpe pass de vrijstaande
Ties Geerts bereikt maar zijn poging belandt in het zijnet. % Minuten voor het einde lijkt het Geert Wassenberg die toch nog voor de volle winst voor Stender / ’t Ridderhof lijkt te gaan zorgen maar het is keeper Bert v.d. Veen die dat weet te voorkomen. Maar in de laatste minuut is het dan toch raak als Bart v.d. Wetering met een kopbal over de keeper voor de 2-3 eindstand zorgt én voor 3 belangrijke punten voor Stender / ’t Ridderhof.

Uitslagen 28 februari 2019

Hoofdklasse

YUQO Digital Marketing – Workout Center Gemert 3 – 5
Machinehandel vd Biggelaar – Martens Dakbedekkingen 0 – 2

1e Klasse

Commanderij 3/Rooijackers Woo – School Tuiniers/v.Rooij Grasz 4 – 2
Autob.Schoen./P&P Groenpr – Stender/`t Ridderhof 2 – 3
Smets Zeefdrukkerij – Vogels Metaalbewerking 3 – 4
vd Bungelaar Schilderwerken – Gij&Ik/Gimmerts Kruidenvrouwt 4 – 1
RoHaRo – Happy Boys 2 9 – 2
Lunenburg Administratie & Adv – Hazenveld/Verhagen 1 – 2

2e Klasse

Zonnestudio Gemert – La Compagnie 2 – 3
La Gondola/Crazy Air – Heeren v Geerts Schilderwerke 1 – 2
Happy Boys 1 – Accu.nl 1 – 2
Zalencentrum Dientje – Wereldwinkel 4 – 4
Unibouw/DeLaRoy – Rayen Timmerwerken 5 – 1
VMW/Carmako – Commanderij 2/Habraken Timmer 5 – 4

Programma grote beker

Hal 1
19.00 Kentekenplaatonline.nl – Twee ons communicatie
19.40 Workout center Gemert – Wereldwinkel
20.20 Stender/’t Ridderhof – School tuinier/v Rooij gras
21.00 Lunenburg Adm & Adv – Min 10 menswear/’t Ridderhof

Hal 2
19.00 Vogels metaalbewerking – Yuqo Digital marketing
19.40 Spier poort/vd Meijs – Machinehandel vd Biggelaar
20.20 Martens Dakbedekkingen – RoHaRo
21.00 vd Bungelaar Schilderw. – Commanderij 1

Bij gelijke stand na 35 minuten geen verlenging, maar strafschoppen zoals beschreven in Hoofdstuk 16 van de Regionale spelregels.

Team van de week: Stender / ’t Ridderhof.

Foto's:


0