Win kaarten voor De Kersentuin in Gemert

GEMERT – Wil je gratis naar de (besloten) voorstelling van De Kersentuin door Tejatergroep Gemert op donderdag 4 april 2019? Mail dan voor maandag 1 april (geen grap) aanstaande het antwoord op de volgende vraag door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl en mak kans op twee tickets: ‘Waar en wanneer werd Tjechov’s De Kersentuin voor het eerst opgevoerd?’

Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te verleden in je bericht. (Gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt en daarna verwijderd).

Extra speeldatum

De (k)luchtige komedie De Kersentuin van de russische schrijver Anton Tsjechov vertelt over de teloorgang van een adellijke familie.  Een nieuwe tijd breekt aan waarin verhoudingen radicaal veranderen. Niemand weet waar dit naar toe gaat.  De kersentuin staat bol van oeverloos gepraat vol van vrolijke somberheid en geamuseerde zinledigheid.  Opvallend actueel en van alle tijden dus. Speeldata: 5-6-7-12-13-14 april, plus –extra toegevoegd donderdag 11 april.  Locatie: voormalige Gerarduskerk in Gemert

Reserveren vanaf februari via de www.tejatergroepgemert.nl

 

Foto's:


W