Workshop voorjaarsbloemstuk

GEMERT – organiseert Heerlijck Hopveld, de tuinen van VELT Gemert, organiseert een workshop waarin deelnemers leren hoe ze een decoratief voorjaarsbloemstuk kunnen maken met natuurlijke materialen. Er worden onder andere materialen gebruikt uit de VELT-tuinen.

De workshop vindt plaats op maandag 8 april en docente is Rees van Gemert. Bij de inschrijfkosten zijn alle materialen, biologische koffie en eigen VELT kruidenthee inbegrepen. Er wordt van de deelnemers verwacht dat ze hun eigen gereedschap meebrengen, zoals een snoeischaar, een draadtang en een gewone schaar. De workshop begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De workshop vind plaats in de tuinkamer van Heerlijck Hopveld; Hopveld 21 Gemert. Aanmelden voor deze workshop is nodig en kan via info@heerlijckhopveld.nl of 0492-32 38 44.

Foto's:


0