Afdansen Kansplus

GEMERT – Wethouder Wilmi Steeghs van Gemert-Bakel heeft vrijdag in D’n Dörpel in Gemert certificaten uitgereikt aan dansers van Kansplus. Tien dansparen hebben de afgelopen vijf maanden geoefend om de foxtrot, cha cha cha, tango en nog een aantal andere dansen onder de knie te krijgen onder leiding van Jan van den Eijnden.

Vrijdag was het afdansen voor de deelnemers met een verstandelijke beperking en hun dansmaatje. Nadat wethouder Steeghs met een dans de avond geopend had was het genieten voor de aanwezigen. In twee groepen werden de dansen uitgevoerd. Ondanks dat sommige deelnemers zenuwachtig waren werd er op hoog niveau gedanst. Na afloop reikte de wethouder de certificaten uit en werd er nog een tijdje nagepraat. Mensen met een verstandelijke beperking hebben weer de mogelijkheid zich op te geven voor een nieuw danscursus in oktober en november.

Foto's:


0