April doet wat hij wil

Normaal slaat dat op het weer maar dit jaar ook zeker op persoonlijke niveau. Een volle week lag ik goed ziek in bed en dat wil zeggen dat ik nogal wat klanten teleur heb moeten stellen. Eigenlijk ben ik een rijk mens ,niemand heeft er een probleem van gemaakt. Mijn praktijk gaat koste wat kost altijd voor dus dat houd dit jaar in dat ik niet naar Vlieland afreis. Zeven jaar lang ging ik in de derde week van april een dag na de algemene ledenvergadering van ondernemersvereniging Bakel naar mijn geliefde familie maar ik moest nu keuzes maken. Met pijn in mijn hart stuurde ik een pakketje op met worstenbroodjes en een doosje tissues. Met een kaartje erbij met de tekst “Brabantser wordt het niet in april” en een post-it hartje op de tissues met “droog je tranen”. In een mum van tijd liep mijn agenda vol en ik berust me erin. Een vriendin zou zeggen “het is wat het is”.

Dit weekend ook nog druk met de voorbereidingen van de ledenvergadering. Dit jaar al 11 jaar lid van het bestuur en het 10e jaar als voorzitter en opnieuw herkiesbaar. Bakel zit nu in een stroomversnelling met centrumplannen dus niet het moment om afscheid te nemen. Ik denk dat weinig mensen weten wat wij als bestuur eigenlijk doen voor Bakel en zijn ondernemers maar ik kan je vertellen dat we geen moment stil zitten.

En dan heb ik het nog niet over dedrie kermissen in Bakel , Milheeze en De Rips. Retetrots op het enthousiaste clubje in De Rips waar de eerste kermis is. Ze hebben het weer perfect voor elkaar. Woensdag zit ik in Mill om alle plannen te bespreken. Ook Bakel heeft weer super leuke nieuwe plannen voor dit jaar.

Voor sommige dames is april ook anders geworden dan ze gedacht hadden. Eruit ‘gepikt’ tijdens het bevolkingsonderzoek. Een wereld die op zijn kop staat nu. Ik wens ze vanaf deze plek veel kracht en sterkte toe. In mijn praktijk staat een tekst op de muur ‘One life, live it’ een nadenkertje…(Foto: MJ Fotografie).

Fijne , zonnige Paasdagen…..maak herinneringen!

Foto's:


0