Dubbelconcert Aalander Muzikanten

BAKEL – Op eerste paasdag organiseren de Aalander Muzikanten uit Bakel zoals gebruikelijk hun Paasconcert om de lente muzikaal in te luiden. Dit jaar is ook Dubbel Trubbel uitgenodigd.

Kapel de Aalander Muzikanten speelt een breed genre van Duitse en Tjechische blaasmuziek, schlagers en andere lichte volksmuziek. Zoals bijvoorbeeld van de momenteel zeer populaire Helene Fischer. De Aalander Muzikanten staan onder leiding van Jos van de Rijt.
Het Helmondse damesduo Dubbel Trubbel bezingt irritaties rondom de smartphone, en zorgt op die manier voor een half uur vrolijk amusement.
Kortom, er wordt deze middag een afwisselend programma geboden van muziek en humor. Het concert duurt van 13.00 tot 15.30 uur en vindt plaats in de zaal van De Zwaan, Dorpsstraat 22 Bakel. De toegang is gratis. (foto: J. Duppen)

Foto's:


0