Hattrick bij NK karten voor Luc Scheepers

GEMERT – Bij de tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap in Berghem heeft Luc Scheepers een maximaal resultaat geboekt. Pole Position, winst bij de pre-finale en winst bij de finale race met eveneens de snelste rondetijd.

Op zijn ‘thuiscircuit’ bleek bij de vrijdagtraining al dat Luc zonder al te veel moeite dezelfde snelheid kon neerzetten als de naaste concurrentie. Daar was slechts een kleine andere afstelling aan de kart voor nodig. Dit kwam prima uit de verf bij de kwalificatie op zaterdag; Pole Position, met een voorsprong van 0,2 seconde.

De pre-finale op zondag begon met een matige start, waarbij Luc terug viel naar de derde plaats. Met een paar mooie inhaalacties werd echter al snel korte metten gemaakt met de concurrentie. Bij de finale mocht Luc weer vanaf de eerste plaats starten. Dit keer lukte het om vanaf kop weg te rijden, en reed Luc onbedreigd naar wederom de overwinning.

Door dit maximale resultaat stijgt Luc in klassement van het Nederlands Kampioenschap bij de KNAF/Chrono, klasse Rotax Max DD2, naar de tweede plaats. Op naar de volgende.  Meer informatie op www.lucscheepers.nl. (Foto: Lesley Hoste Photography)

Foto's:


H