24 april 2019

Jeugdtheater Carrousel pakt royaal uit

GEMERT – Om Koningsdag royaal op te leuken zal Jeugdtheater Carrousel uit Gemert onze koningsmarkt verrassen met koninklijk bezoek. In de namiddag zal Carrousel met zes spelers door de winkelstraat rondlopen.

De Koninklijke familie zal met haar gevolg Gemert aandoen. En niets koninkijker dan een lintje natuurlijk! Die zullen volop aanwezig zijn: doorknippen, opspelden, laten regenen, afzetten. U kunt ze nauwelijks missen want ze zullen duidelijk aanwezig zijn en zich boven alle bezoekers verheffen!
Maak een prachtige foto met ze en geniet van al het vermaak.

Momenteel is de groep ook hard aan het repeteren voor haar nieuwe stuk ‘Spinder’ (6+). Hidde heeft een insectenverzameling in de kelder en nu wil zijn broer de kelder inpikken. En dus is het oorlog. Hidde maakt geen enkele kans, maar hij heeft één wapen: het geheim dat de broers al een paar jaar bewaren. Een verschrikkelijk geheim. De familievoorstelling is weer te zien oktober midden in de kinderboekenweek. Kaartjes zijn binnenkort te koop via www.eendracht-gemert.nl.

Foto's:


0