Jules van der Heijden bijna landskampioen

GEMERT – De Gemertse e-rolstoelhockeyer Jules van der Heijden kan met zijn team GP Bulls uit Eindhoven voor de vierde keer op rij landskampioen worden in de hoofdklasse E-Hockey.

Zaterdag 20 april vindt in Amsterdam de zesde competitiedag van de de hoofdklasse E-Hockey, de eredivisie, plaats. GP Bulls uit Eindhoven, met Jules van der Heijden uit Gemert in de gelederen, gaat soeverein aan kop met nog vier wedstrijden te gaan. De voorsprong bedraagt zes punten en er is nog maar één verliespunt geleden, na een gelijkspel tegen nummer twee De Pont uit Rotterdam. Zaterdag 20 april speelt GP Bulls twee wedstrijden, tegen De Pont uit Rotterdam en tegen GIDOS uit België. Als beide wedstrijden omgezet worden in winst is het landskampioenschap voor de vierde keer op rij voor GP Bulls.

Foto's:


0