Maria and the Bandit bij Tuney Thursday

GEMERT – De Bunker in Gemert presenteert deze week een dubbel programma. Op donderdagavond geeft Maria and the Bandit een Tuney Thursday concert. Vrijdag kunnen liefhebbers van bordspelen hun hart ophalen tijdens de Gamenight.

Maria and the Bandit is een muzikaal duo geboren in het verkeerde tijdperk. Het duo vond elkaar in een gezamelijke voorliefde voor oude americana. Hierbij kan gedacht worden aan Johnny Cash met June Carter, Emmylou Harris met Gram Parsons, Townes van Zandt, John Prine, maar ook aan moderne artiesten zoals John Fullbright en Edward Sharpe & the Magnetic Zeroes. De nummers zijn een mengeling van liefde, melancholie en een diep verlangen naar een vrij bestaan. Live varieert Maria and the Bandit van intieme luister concerten als duo tot een volle country sound met band. Begin 2019 kwam de debuut single ‘Way Back Home’ uit, opgenomen door Pablo van der Poel in de Electrosaurus Southern Sound Studio. Het publiek mag lieve luisterliedjes, rammelende roots, en kokend hete country verwachten. De zaal gaat donderdag 18 april open om 20.00 uur, en het concert begint rond 21.30 uur. Er gaat een fooienpot voor de entree, met een minimaal gevraagdebijdrage van € 3,50.
Op vrijdag 19 april, van 19.00 tot 02.00 uur, is er weer een Gamenight in De Bunker. Bezoekers kunnen ouderwets offline gaan en de leukste bordspelen meespelen, zoals Ticket To Ride, Catan of Risk. Een eigen spel meebrengen mag ook.

Verwacht

28 april: Clip opnames Xtort
2 mei: Bertus Borgers
5 mei: Bevrijdingsdag met Amnesty
9 mei: Ember Swift

Foto's:


0