Meespelen tijdens Maestro Gemert-Bakel

GEMERT – Voor enthousiaste muzikanten die het leuk vinden om in een korte intensieve repetitieperiode een mooi en uitdagend programma in te studeren is Maestro Gemert-Bakel het ideale project.

Het A-orkest van Harmonie Excelsior biedt muzikanten die graag eens iets met een harmonieorkest willen uitvoeren en willen excelleren in een bijzondere setting weer de mogelijkheid om mee te spelen tijdens Maestro. Zes bekende Gemertse mensen dirigeren het orkest en strijden om de eervolle titel Maestro van Gemert-Bakel. De muziek van deze avond bestaat grotendeels uit nummers uit de bekende James Bondfilms zoals ‘Skyfall’, ‘Diamonds are forever’ en ‘Goldfinger’.
De repetities voor dit project zijn wekelijks op vrijdagavond van 20.15 tot 22.30 uur en starten na de zomervakantie op 23 augustus. De uitvoering van Maestro Gemert-Bakel staat op zaterdag 9 november in De Eendracht gepland. Aan deze play-in zijn geen kosten verbonden, maar er wordt wel verwacht dat de deelnemers op alle repetities en de uiteindelijke uitvoering aanwezig zijn.
De algehele muzikale leiding is in handen van Stijn Rutten.Muzikant die mee willen doen met het A-orkest kunnen zich voor 1 juni inschrijven via www.excelsiorgemert.nl/play-in. Op deze pagina zijn ook alle benodigde informatie en verdere voorwaarden te lezen.

Stijn Rutten met A-orkest bij Maestro 2017.

Foto's:


B