Pecha Kucha: Harm Kanters

GEMERT-BAKEL – Pecha Kucha komt naar Gemert-Bakel. Twaalf inwoners. Twaalf verrassende thema’s. Bibliotheek De Lage Beemden, Josephat Torner Foundation en Gemerts Nieuwsblad brengen Pecha Kucha naar Gemert-Bakel. Vandaag stellen we een van de sprekers, Harm Kanters, voor.

Harm Kanters is netwerkarchitect bij een telecombedrijf. De 47-jarige Gemertenaarwerkt als vrijwilliger aan het bouwen van nood-netwerken en scholen in rampgebieden.Hij zet daar technologie in om kwetsbare mensen te helpen over de hele wereld. Tijdens Pecha Kucha Gemert-Bakel neemt hij de zaal mee op avontuur en vertelt hij over het belang van het werk dat hij met zijn medevrijwilligers verricht.

Pecha Kucha is een van oorsprong Japans concept voor het houden van korte, creatieve presentaties over een passie, idee of product. Pecha Kucha Gemert-Bakel daagt je voor de eerste keer uit op zaterdag 13 april aanstaande. Gratis tickets voor het event in De Eendracht zijn verkrijgbaar via bibliotheeklagebeemden.nl.

Foto's:


0