Spannende speurtocht Koningsdag

GEMERT – Heemkundekring De Kommanderij Gemert heeft een spannende speurtocht gemaakt door het centrum van Gemert voor iedereen, maar vooral voor gezinnen met kinderen. De speurtocht, getiteld ‘Het mysterie van Ridder Rutger’, kan op Koningsdag worden opgehaald bij de Heemkamer, Ruijschenbergstraat 3b in Gemert tussen 12.30 en 13.30 uur.

Tijdens de speurtocht wordt de geschiedenis van Gemert op een hele leuke en actieve manier beleefd. Deze speurtocht zal iedereen die kan zoeken met coördinaten en die kan invoeren in de GPS of op de telefoon, of mensen die gewoon met een kaart door Gemert willen lopen, zeker aanspreken. Er is een route van drie kilometer uitgezet waarbij allerlei leuke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Wie alle opdrachten heeft gedaan, kan het mysterie ontcijferen. De speurtocht biedt veel leuke en interessante weetjes over de geschiedenis van de Duitse Orde. Met het uitvoeren van de speurtocht zijn deelnemers ongeveer twee uur zoet.

Foto's:


0