Stralende GAC Molenbroek trimloop

GEMERT – Wat hadden de lopers en de organisatie het getroffen op zondag 7 april met die zonnige zomerdag tijdens de Bouwgroep van Schijndel Molenbroek trimloop van GAC. De lopers moesten wel wennen tijdens het hardlopen met zo’n temperatuur maar hebben er wel van genoten.

Elk jaar organiseert GAC deze wedstrijd met een stratenparcours door de wijken Doonheide en Molenbroek met verschillende afstanden. De Molenbroek trimloop biedt dus voor ieder wat wils.
Voor het eerst dit jaar was er ook een wandeltocht, en er was een mooi groepje op komen dagen om de 5 of 10 km te wandelen door een mooi stukje Gemert. Daarna was het de beurt aan de jeugd, die onder toeziend oog van Speedy hun twee rondes liepen. Yannick van de Laar, Giel Pennings en Giel van Oosterwijk konden na afloop bij de jongens het podium beklimmen. Bij de meisjes was de eerste plaats voor Danique Adriaans. Twee en drie werden Fenne Hurkens en Lisa Schrama. Een mooie groep atleten startte daarna voor één, twee, drie of vier ronden (totaal 15 km) door de wijken Molenbroek en Doonheide. Op de 15 km werd bij de mannen de eerste plaats behaald door Edwin Kok. Harald van Engeland en Christ Corsten konden op plaats twee en drie plaatsnemen. Bij de vrouwen was het hoogste podium voor Kim Geerts, gevolgd door Miriam Rademakers en Birgit van Melis. Alle uitslagen en foto’s zijn te vinden op www.gacgemert.nl. (foto: Leon Verhofstad)

Foto's:


0