Venhorst deelt punten met Emplina

VENHORST – Na twee nederlagen tegen Real Lunet speelde Venhorst zondag tegen het lager geklasseerde Emplina. Een kans om definitief uit de gevarenzone weg te komen en weer eens drie punten bij te kunnen schrijven.

Terwijl de zon zijn best deed op rondom De Voskuilen een aangenaam verblijf mogelijk te maken viel dat op het veld nog niet mee. Beide teams lieten geen geweldig niveau zien en er kwamen weinig echte kansen op een doelpunt. Onrustig, slordig en weinig controle aan de bal waren de termen die van toepassing waren tijdens de eerste helft. In de 26e minuut leidde dit tot de 0-1, toen Emplina onverwacht toesloeg uit een slordig moment van Venhorst. De Venhorstse toeschouwers gingen er van uit dat de tweede helft een beter thuisteam te zien zou geven, maar dat viel tegen. Geleidelijk aan kreeg Venhorst wel enigszins een overwicht, maar tot goed uitgespeelde kansen leidde dat niet. Pas in de 77e minuut ontstond er wat opwinding langs de lijn bij de eerste goede mogelijkheid voor Venhorst. De bal stuiterde langs de verkeerde kant van de paal en voor Emplina was dit het sein om het spel te vertragen om zo de 0-1 over de streep te trekken. Luuk vd Boogaard verliet zijn verdedigende stelling en trok mee op naar voren. Het leek er toch op dat Venhorst met nul punten deze wedstrijd zou beƫindigen, want er ontstonden nog steeds geen echt goede kansen. In blessuretijd nam Teun vd Putten links aan de zijlijn een vrije trap, die over de verdediging heen terecht kwam bij Thijs van Sleeuwen. Zijn eerste echte kans in de wedstrijd bekroonde hij met een fraaie kopbal die onhoudbaar in de verre hoek verdween:1-1. Geen goede wedstrijd, wel een punt. Zaterdag 20 april speelt Venhorst om 18.00 uur in en tegen Heeswijk.

Buurtvoetbal

Zondag 16 juni houdt RKSV Venhorst weer het buurtvoetbaltoernooi. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 mei bij Peter van Deursen, via pertervdeursen@live.nl of 06-20840723.

Foto's:


0