Wederom winst heren GHSV

GEMERT – Het herenteam van GHSV won afgelopen zondag ook de tweede competitiewedstrijd. Hierdoor staan de heren nu op de eerste plek in het klassement.

Afgelopen zondag wonnen de heren van GHSV glansrijk van de Bullfighters uit Cuijk. Gemert pakte al in de eerste inning een voorsprong en wist deze in de daarop volgende inningen flink te vergroten. In het veld werden, mede dankzij uitstekend pitchwerk, nette nullen gemaakt waardoor de Bullfighters in totaal slechts drie keer de thuisplaat bereikten. Gemert maakte in totaal maar liefst twintig punten dankzij mooie honkslagen, sterk honklopen en vooral door gedurende de wedstrijd alert te blijven.
Na de 28-0 nederlaag van vorige week tegen Maastricht herpakte het juniorenteam zich afgelopen zaterdag tegen de Gryphons uit Rosmalen. Hoewel zij niet wisten te winnen, hebben de junioren wel laten zien dat ze absoluut kunnen honkballen. De spelers raken steeds beter op elkaar ingespeeld en in het veld werden nette nullen gemaakt. Ook aan slag ging het vele malen beter dan de week daarvoor. Er werden honkslagen geslagen, honken gestolen en in totaal scoorde Gemert zes punten. Dat Gryphons er dertien maakte, mag de pret niet drukken. Een stijgende lijn is duidelijk zichtbaar en het team gaat keihard knokken om de eerste winst van het seizoen binnen te slepen.
Het aspirantenteam speelde afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen Nuenen. Gemert begon sterk aan de wedstrijd, maar uiteindelijk trok het team aan het kortste eind. Het team verloor met 21-14. De aspiranten van Nuenen waren net een tandje te sterk. Toch groeien ook de GHSV-aspiranten dichter naar elkaar toe waardoor die eerste overwinning niet lang zal uitblijven.

Uitslagen

Zaterdag 13 april: Nuenen AH 2 – Uden Red Sox/GHSV AH1 21-14; Uden Red Sox/GHSV JH1 – Gryphons JH2 6-13
Zondag 14 april: Bullfighters H2 – GHSV H1 3-20

Programma

Zaterdag 20 april: 14.00 All In PH1 – GHSV P1; 14.00 Ducks JH1 – Uden Red Sox/GHSV J1
Zondag 21 april: 11.00 Uden Red Sox H1 – GHSV H1

Foto's:


0