Workdate stimuleert werkgelegenheid

REGIO – Op donderdag 18 april vindt de tweede Workdate Helmond-De Peel van 2019 plaats. Werkzoekenden en werkgevers kunnen daar met elkaar in contact komen.

Workdate Helmond-de Peel wordt georganiseerd door Senzer, het werkbedrijf van Helmond-De Peel, en UWV, om samen de werkgelegenheid in de regio te stimuleren. De Workdate is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats óf werknemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. En natuurlijk voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen. De Workdate van 18 april vindt vanaf 14.30 uur plaats in restaurant Inclusief in Helmond. Deelname is geheel gratis. Geïnteresseerde werkgevers die willen deelnemen aan de Workdate mogen contact opnemen met het accountteam van Senzer via 0492 58 24 44. Mensen die op zoek naar een baan mogen gewoon met hun cv binnen lopen.

Foto's:


0