Amerikaan Rick Gray in De Bunker

Een Amerikaanse singer-songwriter met een meer dan opmerkelijke combinatie: op donderdag 16 mei staat Rick Gray in de Bunker om de muzikale invulling te geven aan de Tuney Thursday. Gray, die begeleid zal worden door violiste Lauren Munzer Eugenio, laat duidelijk merken dat zijn roots in de folkrock van de seventies en de Britpop van de eighties liggen. Een avondje lekker wegzakken in huiselijke sfeer met een topper in zijn genre.
De deuren gaan open om 20.00 uur en het is showtime om circa 21.30 uur. De rondgaande fooienpot geldt als entree met een minimale inleg van € 3,50.
Op zaterdag 18 mei trekt het Haarlemse ‘Peperbek’ naar Gemert. Het gebeurt je wel eens: soms maak je een grap die nét iets groter uitpakt dan verwacht. Zo ook met Peperbek. Muzikale genialiteit in gevecht met verbale joligheid op een bedje van funk en feest, gebracht door zes bontgekleurde gasten. Hun energieke repertoire van funk en feest wisselen ze af met Nederlandstalige rap en juist dat maakt hen zo onderscheidend.
De avond duurt van 20.00 uur tot 03.00 uur en de entree is gratis.

Verwacht

Donderdag 23 mei: Tuney Thursday Dubbelconcert met Brown, Fenner & Jarvie
Vrijdag 24 mei: Vinylclub
Donderdag 30 mei: Tuney Thursday met Op Zoek Naar Johan

Peperbek.

Foto's:


0