Beach-tennistoernooi De Mortel

DE MORTEL – Dit jaar wordt er voor de vijfde keer een Beach-tennistoernooi georganiseerd in De Mortel. Na een fantastisch toernooi vorig jaar waren de deelnemers weer razend enthousiast over het beach-tennisspel. De organisatie rekent dan ook op heel veel inschrijvingen zodat er weer een mooi toernooi op het zand gelegd kan worden.

Het Beach-tennis toernooi wordt gespeeld op het tijdelijke dorpsstrand bij MFA De Sprank in De Mortel. De wedstrijden zijn van maandag 17 juni tot met zondag 23 juni en iedereen die geboren is voor of op 1 januari 2001 kan meedoen.
​Beach-tennis is een zomerse, hippe vorm van tennis waarbij spektakel gegarandeerd is. De bal mag de grond niet raken dus komt het aan op reflexen, lenigheid en teamwork. Steeds nemen teams van twee personen het tegen elkaar op. De wedstrijden duren dertig minuten en er wordt gespeeld in de categorieën Heren dubbel (beginners en gevorderden), Dames dubbel (beginners en gevorderden) of Mixed dubbel. Elk team speelt minimaal vier wedstrijden, waarbij geprobeerd wordt om elk team twee wedstrijden op een avond te laten spelen. Door de week wordt er gespeeld van 18.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag wordt er al om 10.00 uur begonnen. Op zondag is het toernooi om 17.00 uur afgelopen. Opgeven voor het Beach-tennistoernooi in De Mortel kan tot 2 juni via www.toernooi.nl of het inschrijfformulier op www.tvdemortel.nl. Voor rackets en ballen wordt gezorgd.

Foto's:


0