Bouwmogelijkheden voor bedrijven in Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL – De gemeente Gemert-Bakel heeft in iedere dorpskern een duurzaam bedrijventerrein. Daarbij is er niet alleen een wisselende keuze aan bestaande panden, maar ook volop gelegenheid tot nieuwbouw op eigen bouwgrond.

Op bedrijventerrein Bolle Akker in Bakel zijn alle bedrijfskavels verkocht. Wel kunnen ondernemers zich inschrijven bij de gemeente om op de reservelijst te komen. Recentelijk is er in samenwerking met Ondernemersvereniging Bakel een enquĂȘte gehouden om te onderzoeken of en hoeveel behoefte er is naar bedrijfskavels in Bakel.

Smartpark Gemert is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare. Toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services, middenin Brainport. Hightech, mobiliteit, gezondheid, design en agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich in de clusters rondom Smartpark Gemert. Zo is de Agri Green Boulevard het kloppend hart en heeft het Business Center alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen ondernemers. De meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten zijn welkom op het Smartpark.

Op het bedrijventerrein Binnen- en Buitenveld in Milheeze zijn twee bedrijfskavels nog niet verkocht, maar zijn op dit moment in optie. Het zijn kavels waar een losse woning bijgebouwd kan worden.

Op vijf hectare bedrijfsgrond aan de Keizersberg in Elsendorp komen naast de drie bestaande bedrijfskavels zestien nieuwe kavels, tussen de 1.000 en 5.000 vierkante meter groot. Ze zijn met name bedoeld voor de lokale ondernemer die binnen Elsendorp wil blijven. Hier kan een koppeling ontstaan met het project Proeftuin Elsendorp dat probeert passende nieuwe bestemmingen te vinden voor vrijkomende agrarische bebouwing (VAB).

Ga voor meer informatie naar www.gemert-bakel.nl.

Een bedrijf in aanbouw op Smartpark Gemert.

Foto's:


0