Electro World Wim van den Broek in nieuw jasje

BOEKEL – Elektronicaformules Euronics en Electro World gaan samen verder als Electro World. Electro World Wim van den Broek wordt hierdoor onderdeel van de grootste elektronica formule van Nederland. Dit betekent een volledig nieuwe uitstraling, waarbij de kwaliteiten van ons bedrijf centraal blijven staan. Electro World Wim van den Broek aan de Runstraat 13 in Boekel is daardoor in een nieuw jasje gestoken.

“Door de samenwerking kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Onze verkopers en monteurs hebben een hoog kennisniveau en heel veel jaren ervaring in het elektronica vak. Onze service en reparatiedienst blijft als vanouds. Wij zijn met zijn allen erg trots op deze verandering. Wij nodigen iedereen van harte uit in onze vernieuwde winkel. Uiteraard vindt u bij ons de bekende merken maar er is ook een aanbod gespecialiseerde merken zoals Loewe, Sonos, Bluesound, Cambridge audio, Canton en Jura.
In onze audioafdeling krijgt u persoonlijk advies van stereo, surround tot streaming audio. Onze tv afdeling laat u het verschil zien tussen LED, QLED en OLED. Onze Vobis computershop biedt de merken Asus, Lenovo, HP, Canon enz. Onze keukenpresentatie heeft een aanbod vrijstaand en inbouw merken als Miele, AEG, Bosch, Liebherr en Zanussi. Uiteraard vindt u ook nog een ruim assortiment klein huishoudelijke apparaten met als topmerk de koffiemachines van Jura”, aldus Wim van den Broek.

Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. “Als zelfstandig ondernemer zijn wij er trots op dat we meer dan veertig jaar de kwaliteit van onze service zo hoog kunnen houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen. U herkent ons aan het nieuwe Electro World logo met de naam op de gevel van onze geheel opgefriste winkel, onze auto’s en natuurlijk de folder die u regelmatig in de bus gaat vinden”, vervolgt Wim.

Op woensdag 22 mei wordt onze winkel met de nieuwe uitstraling feestelijk heropend. Daarbij is iedereen van harte welkom. Ook zijn er een aantal importeurs op die dag in onze winkel aanwezig om u de laatste nieuwtjes te demonstreren. Vanwege de heropening hebben we diverse scherpe aanbiedingen tot en met 25 mei.
Electro World Wim van den Broek is gevestigd aan de Runstraat 13 in Boekel. Bezoek onze eigen website www.wimvdbroek.nl voor een impressie van onze winkel. Daar vindt u naast ons merkenpakket ook de openingstijden van onze winkel.

Foto's:


0