Dansen op Boekel Rond Uit

BOEKEL – Traditioneel barst op Hemelvaartsdag in Boekel de gezelligheid los tijdens Boekel Rond Uit. Er valt veel te beleven voor jong en oud. Van live optredens en braderie tot het ronddraaien in een theekopje en spelen op het grote kinderspeelplein. Het centrum van Boekel bruist ook dit jaar van de energie op donderdag 30 mei.

Boekel Rond Uit is een evenement met onder ander cultuur, entertainment en een braderie. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur is er midden in het dorp weer Brabantse gezelligheid vol vertier. Marktkramen worden afgewisseld met verschillende activiteiten. Een van de dingen die bezoekers van Boekel Rond Uit kunnen bekijken zijn de dansdemonstraties van Dansstudio Laura uit Boekel. Op het podium bij de supermarkt SuperCoop zijn de dansen te bewonderen. Daarnaast is Stichting Boerenbruidspaar aanwezig met hun traditionele klompendans. Boekel Rond Uit gaat ook dit jaar weer door de Kerkstraat en het Agathaplein.
De Boekelse horeca zorgt voor gezellige terrasjes. Er is volop muziek, zang en dans. De muziek gaat ook nog door na 17.00 uur. Bij Café ’t Menneke, ’t Stuupke, Nia Domo en La Compagnie kan iedereen tot 22.00 uur muzikaal genieten.

Heb je zin in het scoren van een koopje of een drankje op één van de terrassen terwijl uw kinderen zich vermaken op het kinderplein? Kom dan op Hemelvaartsdag 30 mei 2019 naar Boekel. Heb je belangstelling voor deelname aan de braderie? Of wil je nog meer weten? Ga dan naar de website www.boekelronduit.nl.

Foto's:


0