Hemelvaartsdag Boekel in teken Boekel Rond Uit

BOEKEL – Traditioneel barst op Hemelvaartsdag in Boekel de gezelligheid los tijdens Boekel Rond Uit. Er valt veel te beleven voor jong en oud. Van live optredens en braderie tot een parcours rijden in een oude tractor. Het centrum van Boekel bruist ook dit jaar van energie op donderdag 30 mei.

Boekel Rond Uit is een evenement met onder ander cultuur, entertainment en een braderie. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur is er midden in het dorp weer Brabantse gezelligheid vol vertier. Marktkramen worden afgewisseld met verschillende activiteiten. Al jarenlang is de Scouting Boekel actief tijdens Boekel Rond Uit. Zo kun je dit jaar marshmallows roosteren boven een kampvuur en zijn er knuffels verstopt. Raadt jij hoeveel het er zijn? Daarnaast kun je de strijd aan gaan tijdens het spijkerslaan. Ben jij de beste? Boekel Rond Uit gaat ook dit jaar weer door de Kerkstraat en het Agathaplein.
De Boekelse horeca zorgt voor gezellige terrasjes. Er is volop muziek, zang en dans. De muziek gaat ook nog door na 17.00 uur. Bij Café ’t Menneke, ’t Stuupke, Nia Domo en La Compagnie kan iedereen tot 22.00 uur muzikaal genieten.
Heb je zin in het scoren van een koopje of een drankje op één van de terrassen terwijl uw kinderen zich vermaken op het kinderplein? Kom dan op Hemelvaartsdag 30 mei 2019 naar Boekel. Heb je belangstelling voor deelname aan de braderie? Of wil je nog meer weten? Ga dan naar de website www.boekelronduit.nl.

Foto's:


0