Inschrijving editie 2019 is gestart

GEMERT – Hartje Gemert is op zondag 8 september aanstaande de gastgever en decor voor Gemert Mert. Een jaarlijkse happening die vele bezoekers trekt.

Gemert Mert is veel meer dan een jaarmarkt of braderie. Het is een uniek evenement waar beleving en interactie garant staan voor duizenden bezoekers. In Hartje Gemert zijn de winkels geopend terwijl bedrijven, verenigingen, politiek, overheid, horeca en goede doelen zich op (inter)actieve wijze aan het publiek presenteren. Uitdagende onderdelen zijn het Stoeredingenplein met spectaculaire demonstraties. het Dans- & Kinderparadijs, de Fokpaardendag en Gemert een Bron voor anderen.

Gemert Mert is dan ook een geweldige mogelijkheid om U als bedrijf, organisatie, vereniging en goed doel aan een groot publiek te presenteren. U kunt ruimte reserveren met en zonder kraam, op elke gewenste grootte en locatie. Meer informatie en inschrijven kan via www.gemertmert.nl of rechtstreeks op inschrijven/gemertmert.nl. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid dat u zelf actief wilt zijn met een optreden of heeft u ideeën om het publiek te vermaken. Stuur dan een mail naar info@gemertmert.nl.

Foto's:


0