Opbrengst Roast en Toast ruim 7000 euro

GEMERT – Donderdag 9 mei werd door het team Gimmert goes Alpe d’Huzes voor de tweede keer een succesvol Roast en Toast georganiseerd in samenwerking met Restaurant Kastanjehof in Gemert.

In een nieuwe entourage werden de gasten vanaf 19.00 uur hartelijk verwelkomd door het personeel van Kastanjehof en de deelnemers van Gimmert goes Alpe d’Huzes. Het beloofde weer een bijzondere avond te worden waarin het zoveel mogelijk geld binnen brengen voor het goede doel centraal moest staan. Nadat de barbecue werd aangestoken kon er heerlijk gegeten worden van vlees en salades die door team Guust verrukkelijk bereid waren. Na een hapje en drankje kon de veiling van een aantal items beginnen. Onder deze items bevonden zich onder andere een midweek verblijven in een vakantiewoning in Lenk Zwitserland, twee keer een overnachting op kasteel Gemert, een fles bier en tot slot de schort van Guust (de kok van Kastanjehof). Deze items werden geheel belangloos ter beschikking gesteld. Rond 00.00 uur werd de avond afgesloten.
Gimmert goes Alpe d’Huzes kan terug zien op een mooie avond in Kastanjehof en wil iedereen hiervoor hartelijk danken. Uiteindelijk werd er een totaal bedrag van € 7311,11 bijgeschreven op de site van Gimmert goes Alpe d’HuZes. Hiermee is het totaal bedrag gekomen op ruim € 60.000,-
Op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei worden er weer de overheerlijke lokale aardbeien verkocht op de parkeerplaats bij Albert Heijn Gemert. Team Gimmert goes Alpe d’Huzes hoopt zoveel mogelijk mensen te mogen verwelkomen. Ook zullen er dan zonnebloemspeldjes, bierpakketten en kaarsen verkocht worden. De kaarsen voor een dierbare of voor degene die aan het strijden is worden mee naar de Alp genomen waar ze op donderdag 6 juni om 00.00 uur worden ontstoken en de hele dag zullen branden. Iedereen kan hier zelf een tekst aan toevoegen. Want “Dichter bij de hemel kom ik niet”. Meer informatie over team Gimmert goes Alpe d’huZes staat op www.alpedhuzesgemert.nl. (Op de foto ontbreken Rob de Vries en Tiny Tiebosch).

Gimmert goes Alpe d’Huzes.

Foto's:


0