Tennisclinics bij GLTV

GEMERT – GLTV opent haar poorten voor de jeugd van Gemert. Op zondag 19 en 26 mei worden enkele spetterende tennisclinics georganiseerd.

Onder leiding van de clubtrainer kan iedereen ervaren hoe leuk de tennissport is en lekker actief bezig zijn. Samen met vrienden en vriendinnetjes kunnen de deelnemers plezier hebben in het spel. De clinics zijn voor de jeugd tot en met 12 jaar. Uiteraard zijn familie en belangstellenden ook van harte welkom. Er zijn leuke prijsjes te winnen. Voor een racket en een versnapering wordt gezorgd. Als er interesse is om de tennissport verder te ontdekken kunnen de kinderen vervolgens gebruik maken van een leuk aanbod voor vijf proeflessen.
Beide dagen beginnen om 11.00 uur, duren tot ongeveer 13.00 uur en kennen een vrije inloop. Aanmelden via jeugdcommissie@gltv.nl is echter wel prettig voor de organisatie.

Foto's:


0