Tweemaal certificaat politiehond

HANDEL – Op zaterdag 4 mei hebben twee leden van Politiehond Vereniging Eenheid Overwint te Handel deelgenomen aan de keuring voor het behalen van het certificaat politiehond 1.

Het was een spannende dag voor beide geleiders. omdat er bijna drie jaar werk in zit om een goed resultaat te behalen. Maar ze kunnen beide terug kijken op een geslaagde dag.
Frank Janssen wist met zijn hond Bruno 384 punten te behalen en Mark Pardoel met zijn hond Jack 426 van de te behalen 435 punten. Met het behalen van dit certificaat zijn de honden er klaar voor om het echte werk in praktijk te brengen. Beide honden zijn na de keuring dan ook in dienst getreden bij de politie. Bruno is zijn diensttijd begonnen bij de politie West-Brabant en Jack is afgelopen week de oceaan overgestoken. Jack gaat werken voor de politie in California (VS).

Bruno in actie.

Foto's:


0