Vol weekend PSV Sint Hubertus

GEMERT – Afgelopen weekend was een druk weekend voor de ruiters van PSV St. Hubertus. Op vrijdag trapte een aantal leden af door met hun pony deel te nemen aan een dresssuurwedstrijd bij Het Zwarte Water in de Mortel.

Zaterdag was een hele mooie dag voor de eventing ruiters. Zij gingen van start in Kronenberg. Sanne Schellekens reed met haar pony Lillith een nette dressuurproef, ging foutloos door het springparcours en reed ook nog een foutloze cross. Ze behaalde hiermee een derde prijs. Bij de paarden in de klasse B startten Robin van Haandel met haar haflinger Pleun. Zij werd negende. PSV St. Hubertus-instructrice Marion van Dommelen startte met twee paarden. Met Onze Willem van de Rietvenne werd ze vierde en met Zoki van de Rietvenne werd ze tweede.
Op zondag mochten de springpony’s gaan presteren in Asten. Ook hier verscheen Sanne Schellekens weer aan de start met Lillith in de klasse C-L . Ze behaalde een mooie tweede plaats. In de klasse D-B deed Meike Verbeeten met Odemira van de Beekerheide mee. Ze had acht strafpunten en eindigde hiermee op de tiende plaats. Esmee Beyer startte met Spirit in de klasse E-L. Ze reed foutloos en mocht door naar de barrage. Helaas had ze daar vier strafpunten, maar ze eindigde toch nog op een mooie vijfde plaats.

Uitslag De Mortel: Klasse DE-B: 1. Dalina Heesakkers met Amedijks Saffira 176,5 punten; 2. Mirke de Louw met Dempsy 168,5 punten. 2e proef: 1. Dalina Heesakkers met Amedijks Saffira 190,5 punten. Klasse DE-L1: 5. Meike Verbeeten met Odemira vd Beekerheide 172 punten Klasse D-M1: 2. Aniek Kanters met Orchid’s Nobell 180 punten
2e proef: 1. Aniek Kanters met Orchid’s Nobell 185 punten

Aniek Kanters met Orchid’s Nobell.

Foto's:


0