Zestig jaar JES

VENHORST – Op 15 februari bestond dameskorfbalclub JES uit Venhorst zestig jaar. In het weekend van 24, 25 en 26 mei wordt dit jubileum uitgebreid gevierd.

Het programma van het jubileumweekend begint op vrijdag 24 mei. Vanaf 19.00 uur vindt een receptie plaats in de feesttent bij `t Venster, Voskuilenweg 2A in Venhorst, met daarna een afterparty. Tijdens de receptie wordt het nieuwe logo onthuld. Op 25 mei start om 11.00 uur Expeditie JES, bedoeld voor de jeugd. Vanaf 15.00 uur is er een Husseltoernooi met oud leden, waarna om 20.00 uur een feestavond voor iedereen start. Muziek komt van enkele dj`s en kaarten zijn te verkrijgen via de site van JES. Op zondag 26 mei start om 12.00 uur de wedstrijd JES1 tegen Klimop 1. Vervolgens is er een ouder-kind toernooi. Om 20.00 uur wordt het feestwekend afgesloten.

Foto's:


0