Audities OLIVER!

GEMERT – Voor OLIVER!, de nieuwe hartverwarmende familiemusical van STEMP, worden naast de kinderaudities ook audities uitgeschreven voor de volwassenen. Mensen die kunnen zingen, dansen en acteren kunnen zich meteen inschrijven en meedoen om van OLIVER! een geweldige voorstelling te maken.

Op zondag 15 september vinden de audities plaats in Cultuurhuis De Eendracht in Gemert. Op de website van STEMP (www.stichtingstemp.nl) staat hoe belangstellenden zich kunnen opgeven. Tijdens de auditie worden nummers gezongen uit OLIVER!.
Op de website staat de informatie over welk lied gezongen moet worden voor welke rol. Audiënten moeten ook een stukje tekst uit het script van OLIVER! instuderen en spelen bij de auditie.
Bij de auditie worden ze op piano begeleid door Niels van Asseldonk, repetitor van STEMP. Onder leiding van regisseur/choreograaf André de Jong en dancecaptain Brenda Heyne wordt er geacteerd en gedanst. Muzikaal leider Stijn Rutten en zangcoach Inge van Asseldonk maken het creatief team van STEMP compleet en zij zullen de audities begeleiden.
Meedoen in deze geweldige musical is behalve een uitdaging ook een unieke ervaring. Samen met een grote cast, live-orkest en een geweldige crew achter de schermen wordt ruim een jaar aan deze productie gewerkt. Onder begeleiding van een professionele regisseur, choreograaf en dirigent wordt iedereen grondig voorbereid om in deze professionele amateurproductie te schitteren.
De volledige cast zal bestaan uit 16 volwassenen en 16 kinderen. De kinderauditie wordt gehouden op zondag 30 juni en er zal zeker ook nog een de tweede ronde komen in september.
Aanmelden voor de auditie kan tot 8 september. Na aanmelding wordt een code toegezonden waarmee toegang verkregen kan worden tot een gesloten pagina waar de benodigde bladmuziek en de tekst te vinden zijn. Mensen die na de audities worden uitgekozen voor een (hoofd)rol, moeten nog even geduld hebben. De repetities starten in november en vinden elke week plaats op de woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert. In november 2020 zijn de uitvoeringen van de musical OLIVER!.

Foto's:


0