Geslaagd kamp vc Were-Di

GEMERT – Van 10 tot en met 12 mei is vc Were-Di uit Gemert na enkele jaren weer op kamp geweest. Met zeventig deelnemers kan Were-Di terugkijken op een zeer geslaagd weekend.

Dit jaar bevond de kamplocatie zich in Ommel. Het was een weekend met veel leuke spellen en vooral heel veel plezier. Van jong tot oud heeft deelgenomen aan dit clubweekend. De deelnemers hebben het weekend in groepen van jong tot oud gestreden om bovenaan te eindigen in de ranglijst. De activiteiten begonnen vrijdagavond in het donker en zetten zich zaterdag voornamelijk voort in de bossen. Ze eindigden met een verenigingsbarbecue. Op zondag werd er afgesloten met een zeskamp. Voordat iedereen naar huis ging konden alle deelnemers nog een frietje eten. Dank hiervoor gaat uit naar de club van 50 van Were-di. Al met al kan Were-Di terugkijken op een geslaagd kamp. Volgend jaar zal er zeker weer een nieuwe editie komen.

Foto's:


0