Geslaagde clubdag BC Bakel

BAKEL – Op zaterdag 15 juni organiseerde Badminton Club (BC) Bakel de jaarlijkse clubdag in sporthal ‘De Beek’, voor zowel de jeugd als voor de senioren. De clubdag staat al jaren bekend om de sportiviteit en het onversneden enthousiasme bij alle leden.

Om 8.30 uur kwamen de jeugdleden binnengedruppeld. Zij kregen een fles clubdouchegel als welkomstgeschenk, met het logo van BC Bakel erop gedrukt. Na het welkomstwoordje van de commissie, konden de eerste wedstrijden klokslag om 9.00 uur gespeeld worden. De senioren mochten nog het klokje rond slapen en konden vanaf 11.00 uur gaan schitteren op de baan. Ook zij kregen een fles clubdouchegel als welkomstgeschenk.
Zowel bij de jeugd als bij de senioren werden er prachtige rally’s gespeeld, ondanks dat de wedstrijd wel of niet op sterkte was ingedeeld. Alle mogelijke combinaties van jeugd en senioren werden met en tegen elkaar gespeeld in de sporthal, gedurende de dag. De jeugdspelers en de recreanten lieten zich dus van hun beste kant zien.
Ook bij de competitiespelers kwamen er prachtige cliffhangers, waarbij sommigen tot het uiterste gingen. En tussen de bedrijven door werd er geteld en onderling veel plezier gemaakt, met soms alle vrolijke chaos van dien.
Nadat de laatste wedstrijden om 17.00 uur gespeeld waren, kon iedereen gaan douchen en daarna spoorslags richting de frietwagen gaan om de kaken flink te roeren. Voor de jeugd was er nog een stormbaan geregeld, waar zij de laatste restjes aan energie doorheen konden jagen. Om 21.30 uur was het tijd voor de prijsuitreiking.
Tot slot werd er in de avond nog een ledenquiz georganiseerd, volgens velen een fraai primeur binnen de club. Nog nooit eerder werd er een quiz georganiseerd waarbij er vragen werden gesteld over de leden van BC Bakel. Men moest vooraf een vragenlijst invullen om mee te doen aan de ledenquiz. Op basis van de antwoorden werd er door de commissie, met vaardige hand, gezorgd voor een avondje topvermaak. Een totaal andere show die de commissie oorspronkelijk van plan was te maken, maar die de club zeker als gegoten paste.
Van de zes deelnemende teams, ging de eerste plaats naar het team van Nick Vermeulen, Perry Verbakel, Daisy Martens, Evy Huvenaars en Betsie van Ansem. Zij kregen een chocoladedoos als prijs. De hoofdprijs moest nog komen, maar het humeur was bij hen al niet meer stuk te krijgen. De hoofdprijs ging uiteindelijk naar Daisy Martens. Zij won maar liefst vier vrijtickets voor een dierenpark.

Foto's:


0