Geslaagde veteranensportdag KPJ in Odiliapeel

ODILIAPEEL – Onder stralende weersomstandigheden vond afgelopen zondag op sportpark De Smelen de veteranensportdag van voormalige KPJ leden plaats. Om 9.45 uur werd de dag gestart met een defilé door Odiliapeel, vooraf gegaan door live marsmuziek van de Klankentappers uit Uden.

Aansluitend vond de jurering plaats van de diverse onderdelen zoals de gecombineerde en vrije oefening, het volksdansen en piramidebouw. Ook werden enkele atletiekonderdelen afgewerkt als balwerpen, 60 meter voor de dames, kogelstoten en 80 meter voor de heren. Daarnaast stond touwtrekken op het programma.
Na de officiële opening door wethouder Franko van Lankvelt zagen de toeschouwers op de tot de laatste plaats gevulde tribune een prachtige presentatie door de afdelingen. Tegen de klok van 17.00 uur vond de prijsuitreiking plaats.
Omroep Brabant heeft de gehele middag opnamen gemaakt die deze week worden uitgezonden in het programma Zinderend Zuiden.

Uitslagen

Heren : 1. Zijtaart, 2. Uden en 3. De Mortel-Elsendorp
Dames: 1. Uden, 2. Zijtaart en 3. Dinther-Loosbroek

Foto's:


0