GLTV sluit voorjaarscompetitie af

GEMERT – De voorbije weken werden de laatste tenniswedstrijden gespeeld in de voorjaarscompetitie. Met maar liefst 29 teams (jeugd en senioren) was GLTV prima vertegenwoordigd in deze KNLTB competitie. Diverse teams waren nog lang in de race voor het kampioenschap.

Uiteindelijk gingen zondag dames 1 en het team gemengd dubbel 4 (35+) van captain Geert van Zeeland met een eerste plaats de boeken in. Dames 1 deed dit met overmacht zonder maar één wedstrijd te verliezen. Gemengd dubbel 4 behaalde de laatste twee wedstrijden de volle winst en bleef daardoor de naaste concurrentie ternauwernood met precies één punt voor. Maar liefst zeven teams grepen net naast de hoofdprijs met een welverdiende tweede plek. Van de vrijdagavond competitie waren dat heren dubbel 1 en 3, gemengd dubbel 2 en 3 en dames dubbel 1. Van de donderdagavond werden dames dubbel 2 en gemengd dubbel 1 tweede.

GLTV zondag dames 1.

Foto's:


0