Goede traditie KunstLokaal

GEMERT – Het is een goede traditie geworden in de eerste week van de zomervakantie bij KunstLokaal: KunstFun! De KunstFun-vakantieweek is een creatieve week in de eerste week van de zomervakantie met onder andere toneel, zang, knutselen, muziek maken en dans. Je wordt een week lang meegenomen op een spannende, culturele ontdekkingstocht door de verschillende Lokalen van KunstLokaal met een afsluitende presentatie op vrijdag.

Het thema van dit jaar is JUNGLE, dus het belooft een spannende week te worden. Docent Karin Snijders organiseert al jaren deze week voor KunstLokaal. ‘we hebben inmiddels een vaste ploeg van muziek,- musical- dans- en beeldende docenten. Het is hard werken maar een keileuke week’, aldus een enthousiaste Karin. Nieuw dit jaar is dansdocent Vive. Vive heeft dit jaar al veel lessen gegeven bij KunstLokaal en volgend jaar gaat ze bij KunstLokaal een nieuwe cursus starten waar veel vraag naar is: Moderne Dans (meer info op de website van KunstLokaal). Uiteraard is Vive gestrikt om ook mee te doen met het team van de KunstFun-vakantieweek. Karin heeft zelf veel ambities om een hele creatieve eigenzinnige jungle te maken met een oerwoud, en alle spannende dingen die je tegen kunt komen in een jungle. Natuurlijk zullen de spelletjes – en filmmiddag niet ontbreken. De KunstFun-vakantieweek is van maandag t/m vrijdag van 8 t/m 12 juli van 10.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagmiddag zijn alle ouders en belangstellenden welkom om naar de eindvoorstelling te komen kijken. Er is nog plaats, schrijf je nu in via onze website of neem contact op met KunstLokaal voor meer informatie.

Foto's:


0