Gratis naar Proms in de Peel

DE RIPS – Wil je gratis naar Proms in De Peel in De Rips? Gemerts Nieuwsblad geeft 5×2 kaartjes weg. Wil je kans maken op twee tickets? Mail dan voor donderdag 20 juni 2019 naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl  waarom dat jij de Proms in de Peel niet wilt missen. Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden (Gegevens worden na afloop van de actie verwijderd).

De Rips maakt zich klaar voor de vijfde editie van de Proms in de Peel. Op zaterdag 22 juni vindt deze grote muzikale show plaats, waar 130 enthousiaste deelnemers aan meedoen. Van een gevoelig nummer van de slagwerkgroep, een swingend Afrikaans koor, tot een gouwe ouwe meezinger door een solist en (Hard) Rock muziek van fanfare Concordia.Muziekvereniging Concordia De Rips organiseert het evenement. Zanggroep Spired, een keur aan lokale solisten, met maar liefst vijf debutanten, danseressen van Dansvereniging Euphoria en het combo maken het plaatje compleet. Dit jaar staat het Promskoor op het podium met een nieuwe dirigent. Dirigent Anne Wientjes leidt het koor Spireden gastzangers uit de regio. “We hebben een gevarieerd en uitdagend repertoire. Erg leuk dat ook mannen uit De Rips ons koor versterken.” Ook Geert Nellen staat voor het eerst als dirigent op de planken bij Promsin de Peel, voor fanfare Concordia. Geertl: “Ik vind het geweldig om te zien hoeveel mensen uit zo’n klein dorp zich vrijwillig inzetten voor dit grote project. We spelen met de fanfare nummers uit het populaire genre en mogen goede solisten uit het dorp begeleiden: we zullen ervoor zorgen dat zij kunnen uitblinken. De Proms is voor jong en oud en staat garant voor een geweldige avond, met verrassende acts.”

Entreekaartjes zijn verkrijgbaar bij: Supermarkt Baltussen en Partycentrum D’n Eik in De Rips. Ook via proms.concordiaderips.nl kunnen kaartjes besteld worden. Deze kosten € 11,00 voor jeugd t/m 16 jaar, €16,50 voor staanplaatsen en €19,00 voor een beperkt aantal zitplaatsen. Aan de deur kosten de kaarten € 1,00 extra. De avond begint om 20.00 uur in de Evenementenhal van de Ploegmakers Groep aan de Wildenberglaan 46A in De Rips.

Foto's:


0