Gratis naar WiSH Outdoor 2019

REGIO – Wil je gratis kans maken op twee full-weekend-tickets voor WiSH Outdoor 2019 in Beek en Donk? Mail dan voor dinsdag 18 juni 2019 het antwoord op de volgende vraag door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl.: ‘Welke sport heeft Alex van der Zouwen (aka Kraantje Pappie) op hoog niveau beoefend?’ Vergeet niet om je naam, adres, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden (Gegevens worden na afloop van de actie verwijderd).

Naast Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en de exclusieve 25 years-set van Charly Lownoise & Mental Theo zijn onder andere B-Front, Crypsis, Davina Michelle, Hans Kazan (surprise act), SevnAlias, Sub Zero Project (The Contagion) en Zatoxaanwezig op WiSHOutdoor 2019. BLØF, Brennan Heart, De Jeugd van Tegenwoordig, Kris KrossAmsterdam, MAAN en Ran-D zijn enkele andere bekende namen die in het weekend van 5, 6 en 7 juli optreden in Beek en Donk.Dit jaar biedt het cross-over festival op elke dag voor ieder wat wils. De line-up wordt dit jaar gekenmerkt door tal van bijzondere en unieke optredens verspreid over verschillende stages. Exclusieve shows waaronder Zanger Kafke met Braboloco, Cascada, Yes-R, Toy-Box, Ch!pz, K-Liber, Brainpower, ABBA Fever, D-Block & S-te-Fan Ghost Stories live, Warface Heavy Artillery en The Iconic Bizzey Show zijn geboekt op WiSHOutdoor. Daarnaast geeft Puinhoop Kollektiv een afscheidsoptreden met hun Final Weekend Tour.

Foto's:


G