Mignon op Cultureel Festival Kasteeltuin

GEMERT – Op zaterdagmiddag 29 juni zingt vrouwenkoor Mignon van 13.45 tot 14.15 uur op het Cultureel Festival Kasteeltuin Gemert. Met hun jaarlijkse afsluitingsconcert zullen de vrouwen van Mignon dit jaar een bijdrage leveren aan dit festival op een van de podia in de kasteeltuin.

Mignon zingt een gevarieerd programma met kleurrijke zomerse klanken. Het gaat het publiek zeker aangenaam verrassen. Mignon sluit zoals elk jaar feestelijk af en gaat de vakantieperiode in met een gezellig samenzijn met leden en hun partners, natuurlijk bij clubhuis Dientje aan de Kerkstraat in Gemert. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan jubilerende leden, waarvan dit jaar maar liefst vijf leden. Één lid viert haar 12,5 jarig lidmaatschap en vier leden vieren hun 25 jarig jubileum. Dit alles onderstreept de sfeer en het enthousiasme voor dit koor. Mignon hoopt zoveel mogelijk toeschouwers te zien op zaterdagmiddag 29 juni op Cultureel Festival Kasteeltuin Gemert.

Foto's:


0